Podarimo računalniško opremo

Dragi študenti/ke, dijaki/nje, učenci/ke in starši,

živimo v obdobju, kjer je še posebej pomembna medsebojna pomoč in podpora sočloveku. Ponovno smo se znašli v situaciji, ki je nastala zaradi trenutne epidemiološke slike.

Kljub prizadevanjem šol, ki po svojih najboljših zmožnostih poskušajo zagotoviti kvalitetno poučevanje na daljavo, pa vsi učenci nimajo enakih pogojev za učenje. Marsikoga so ukrepi, povezani s šolstvom spravili v nelagoden položaj, nekaterim pa je pouk na daljavo zaradi tehnoloških ovir moten, ali celo onemogočen.

Upravni odbor Študentskega kluba Slovenskih goric se je odločil, da bo članom s statusom rednega/izrednega/podiplomskega študenta ali dijaka ter osnovnošolcem v Upravni enoti Lenart v šolskem oziroma študijskem letu 2020/21 pri tem pomagal.

V sklopu projekta »Podarimo računalniško opremo« bomo vse zbrane pripomočke razdelili med prijavljene kandidate.

Tako vas prosimo, da pozovete svoje znance k sodelovanju. Če prebrskamo po naših podstrešji, bomo zagotovo našli vsaj kakšno pozabljeno računalniško miško, ki je ne bomo pogrešali.
Opremo bomo zbirali vsako sredo 17:00-20:00 in soboto 10:00-13:00 (do konca koledarskega leta 2020) v Centru Slovenskih goric (Trg Osvoboditve 9, 2230 Lenart).

PRILOGA: Razpis s prijavnico

Related Articles

Dodaj odgovor