O nas

Družina Študentskega kluba Slovenskih goric združuje dijake in študente iz območja Upravne enote Lenart (Občine Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica in Sveti Jurij v Slovenskih goricah).

Aktivisti ŠKSG-ja se redno združujemo na sejah, kjer je naš glavni cilj nepozabno, zabavno, aktivno in poučno zapolniti prosti čas članov. Organiziramo torej vse –  različna druženja, izobraževanja, tečaje, koncerte in ostale projekte, za katere prepoznamo povpraševanje.

Samo organiziranje dogodkov pa ni glavna aktivnost našega kluba. Naša vizija seveda stremi k pripravi dijakov in študentov na kasnejše izkušnje v življenju, vendar pa delamo tudi na tem, da na ŠKSG spoznaš sovrstnike, ki bodo s tabo delili te izkušnje in ti polepšali spomine na brezskrbne študentske dni.

Vedno so dobrodošli novi člani – sveže ideje, nova družba, drugačni dogodki. ŠKSG vas z veseljem sprejme v svojo družino.

ZGODOVINA

2003 – Ustanovljen Študentski klub Slovenskih goric

2004 – ŠKSG postane član Zveze ŠKIS

2008 – V študentskem klubu smo dobili svoje prve prostore v Centru Slovenskih goric, v Lenartu.

2013 – Študentski klub Slovenskih goric je praznoval 10. let delovanja in ob tej priložnosti prejel Bronasti lenarški grb od Občine Lenart.

2015 – Prvič izvedli naš doslej največji projekt “Pütafest”

Študentski klub Slovenskih goric sestavljajo:

DIJAŠKA SEKCIJA

PRAVNI AKTI

Upravni odbor

Nadzorni odbor

Častno razsodišče

Dijaška sekcija