O nas

Pod okriljem Študentskega kluba Slovenskih goric se zbirajo in družijo študentje (redni in izredni) in dijaki, ki imajo stalno prebivališče na območju občin Lenart, Cerkvenjak, Benedikt, Sveta Ana, Sveta Trojica in Sveti Jurij v Slovenskih goricah.

Glavni cilj ŠKSG je svojim članom zagotoviti kvalitetno preživljanje prostega časa. V ŠKSG skušamo delovati in sodelovati na številnih področjih in na ta način zaobjeti čim širšo množico študentov iz našega okoliša. Naše delovanje je tako usmerjeno na področje športa, kulture, sociale, študentske problematike in zabave.

V ŠKSG izvajamo tako tradicionalne projekte, ki so se skozi leta zasidrali v našem delovanju, ob enem pa težimo k temu, da vsako leto dodamo kakšen nov, zanimiv projekt. V klubu so vedno dobrodošli študentje z novimi, svežimi idejami, študentje, ki so usmerjeni v kakovostno preživljanje prostega časa.

ZGODOVINA

2003 – Ustanovljen Študentski klub Slovenskih goric

2004 – ŠKSG postane član Zveze ŠKIS

2008 – V študentskem klubu smo dobili svoje prve prostore v Centru Slovenskih goric, v Lenartu.

2013 – Študentski klub Slovenskih goric je praznoval 10. let delovanja in ob tej priložnosti prejel Bronasti lenarški grb od Občine Lenart.

2015 – Prvič izvedli naš doslej največji projekt “Pütafest”

Študentski klub Slovenskih goric sestavljajo:

PRAVNI AKTI

Upravni odbor

Nadzorni odbor

Častno razsodišče

Dijaška sekcija